Europa 2 - Maxximum muziky

Lily Allen zverejnila novú pieseň

Britská speváčka Lily Allen zverejnila videoklip k novej piesni Hard Out Here.

Na začiatku videa podstupuje 28-ročná Allen liposukciu a následne sa pridáva k tanečniciam predvádzajúcim vyzývavý twerking.

Skladba je zároveň prvou ukážkou zo speváčkinej pripravovanej tretej štúdiovky, ktorej oficiálny názov zatiaľ nie je známy.

Lily Allen verejnosti svoju hudbu po prvý raz predstavila v roku 2005, keď zverejnila niekoľko skladieb na portáli MySpace.

Keďže si získala fanúšikov, nahrávacia spoločnosť Regal Recordings jej ponúkla zmluvu a následne so singlom Smile z debutovej nahrávky Alright, Still (2006) ovládla britský singlový rebríček. Komerčne úspešný album jej priniesol i nomináciu na Brit Award či Grammy.

O tri roky neskôr uzrela svetlo sveta štúdiovka It’s Not Me, It’s You, ktorú v roku 2010 nominovali na Brit Award v kategórii Najlepší britský album a Allen si z ceremoniálu odniesla sošku pre najlepšiu britskú sólovú interpretku. Z tejto nahrávky, ktorá sa umiestnila na vrchole britského albumového rebríčka, pochádzajú úspešné single ako The Fear a Not Fair. Allen má na konte aj tri prestížne ceny Ivor Novello, ktoré udeľuje Britská akadémia textárov, skladateľov a autorov (BASCA).

Autor: SITA

E0CazRHB0so

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach