Europa 2 - Maxximum muziky

Celeste Buckingham vydá v novembri album

Slovenská speváčka Celeste Buckingham vydá v polovici novembra druhý štúdiový album Where I Belong.
Súčasťou novinky bude aj singel Crushin‘ My Fairytale, ktorý bude mať rádiovú premiéru 4. novembra. K piesni už nakrútila aj videoklip.
Bývalá SuperStaristka nedávno uspela na MTV Europe Music Awards 2013, kde vyhrala v kategórii Best Czech/Slovak Act 2013.
Postúpila tak do boja o titul Europe: East Cluster Finalist, ktorý znamená nomináciu na Worlwide Act, teda celkové víťazstvo vo finále tohtoročných MTV Europe Music Awards.

Speváčka sa z úspechu veľmi teší. "Je mi cťou, že som získala túto cenu. Vedela som, že moji fanúšikovia intenzívne hlasovali a za to som im neskutočne vďačná. Zobudila som sa v piatok ráno v Nashville a čakali ma sms-ky a krásne správy a vtedy som zistila, že som vyhrala. Ďakujem hlavne fanúšikom, ale tiež kolegom, Benovi Cristovaovi a Majkovi Spiritovi za podporu v doterajšom hlasovaní na Facebooku a YouTube. Vďaka patrí i H16, Rytmusovi, Monike Bagárovej a Martinovi Harichovi, ktorí sa k nim pridali a podporili ma v aktuálnom medzinárodnom hlasovaní. Neskutočne si to vážim a dúfam, že fanúšikovia budú hlasovať ďalej, aby sme sa dostali na svetovú scénu," prezradila slovenská strieborná Slávica.

Autor: SITA

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach