Europa 2 - Maxximum muziky

BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ SVADBA

O škandál sa postaral americký magazín People! Ten vo svojom aktuálnom vydaní uverejnil doteraz utajované fotografie Princa Williama z roku 2002, kedy ešte ako vysokoškolák so spolužiakmi oslavoval 21-tku a odviazal sa vtedy natoľko, že tancoval len v spodnej bielizni a omotaný ružovým boa. Zverejnenie týchto fotografií budúceho britského panovníka pochopiteľne kráľovský dvor odsúdil…

Nové v súvislosti s piatkovou slávou je tiež, že svadobčanom budú hrať a spievať podľa všetkého aj Jay-Z s Beyoncé, ktorí boli podľa oficiálnych zdrojov požiadaní, aby vystúpili na recepcii. Jednak Princ William s Kate Middleton tomuto hudobnému manželskému páru fandia, ale zároveň Jay a Bee zapadajú do „prototypu dôstojnej modernej dvojice“.

Hostia svadby roka definitívne nebudú piť pivo, keďže tak prízemný nápoj jednoducho tejto prestížnej príležitosti neprináleží. Miesto piva budú svadobčania štrngať šampanským a vínom. To sa však netýka samotných mladomanželov. Tí sa rozhodli, že vlastnú svadbu si užijú v totálnej triezvosti.

Aktuálne v Londýne finišujú prípravy svadobnej ceremónie, ktorú budú odhadom celosvetovo sledovať až dve miliardy ľudí. Dnes sa tam začína s úpravou verejných priestranstiev, montážou veľkoplošných obrazoviek alebo pódií, na ktorých bude prebiehať sprievodný program.

Dolaďujú sa tiež podrobnosti svadobnej cesty budúceho kráľovského páru. Oficiálne zdroje potvrdili, že Princ William a Kate Middleton by si medové týždne mali užiť na najväčšom útese sveta. Konktétne na Veľkom bariérovom útese, ktorý sa tiahne severovýchodným pobrežím Austrálie v dĺžke 2 300 km… Na požiadanie samotnej dvojice bude súčasťou ich programu aj zastávka v národnom parku v Koralovom mori, konkrétne na Jašteričom ostrove… Práve tam by sa William chcel potápať. On totiž patrí medzi nadšených fanúšikov scuba-divingu.

Čo sa piatkovej svadby týka, aktuálne vieme, že spolu s už avizovanými manželmi Beckhamovcami, či Rowanom Atkinsonom a.k.a. Mr.Beanom by sa medzi svadobčanmi mali objaviť aj speváčka Joss Stone, rovnako tak Sir Elton John s manželom Davidom a pozvánku dostal aj Madonnin ex, režisér Guy Richie…

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach