Europa 2 - Maxximum muziky

The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors či BØRNS – Sziget finalizuje program

Tohtoročný Sziget bude naozaj bomba o čom svedčia nielen mená interpetov, ale aj fakt, že vstupenky sa tento rok predávajú rekordnou rýchlosťou. Takže, ak chcete zažiť 7-dňovú festivalovú párty a vidieť koncerty interpretov ako MUSE, Rihanna, David Guetta, Sia, The Lumineers, Noel Gallagher, Manu Chao a ďalších, neváhajte a permanentku si zadovážte čo najskôr.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

The Chemical Brothers sa predstavia 10. augusta na hlavnom pódiu, Tinie Tempah bude koncertovať 14. augusta. Obľúbený a vyhľadávaný OTP Bank A38 stage sa tiež teší z nových prírastkov – Editors, ktorý ohlásili svoj oficiálny návrat, charizmatické duo Valeska Steiner a Sonja Glass aka BOY, americký hudobník a spevák BØRNS, ako aj Wiwek, Snails, Maduk ft MC Mota, Noisia „Outer Edges“ a Kasra.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Gigantický stan elektronickej hudby tiež ponúka slušnú zmes mien, k už známym interpretom ako Afrojack, Vinai, Dyro, DVBBS, Zedd, Nicky Romero sa pripoja aj Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo a Laidback Luke. Telekom Aréna privíta umelcov ako Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick TALOS, klapky, 2empress, Revitez, Las Salinas a Yves V.

Program Sziget festivalu je už takmer kompletný a už budúci týždeň bude k dispozícii finálny program a rozpis koncertov.

zdroj:TS/szigetfestival, youtube/BØRNSmusicVEVO,Astralwerks , foto:sziget

[oldEvropaGallery src=“8556/sziget_tgif.jpg“]

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach