Europa 2 - Maxximum muziky

Rocker Peter Bažík prekvapuje spoluprácou so známym djským duom! Zajtra u nás exkluzívna premiéra

Kariéra slovenského speváka, producenta a skladateľa Petra Bažíka v ostatnom období výrazne napreduje. Po zdanlivej odmlke, ktorá prišla krátko po Petrovom absolútnom víťazstve v slovenskej verzii speváckej súťaži X Factor, sa všestranne nadaný umelec vracia do rádií a na koncertné pódiá s novým albumom KTO SOM Volume 1.

Okrem piesne Rátaj s tým, ktorú Peter, ako potenciálny hit tohtoročného leta, predstavil slovenským a českým fanúšikom iba pred pár dňami, prichádza s ďalšou novinkou Say My Name.

Tanečná skladba, ktorá je k dispozícii nielen v rádio verzii, ale svojím klubovým spracovaním zaujme tiež priaznivcov tanečnej scény, je jedným z Petrových blížiacich sa hudobných prekvapení nadchádzajúcich mesiacov. V súvislosti s jej vznikom s úsmevom prezrádza: „Po dlhšej odmlke som sa zatvoril v skúšobni a odhodlal sa tam stráviť toľko času, kým niečo neurobím. Po zhruba 3 hodinách prázdnoty sa zrazu ocitla v mojich rukách gitara a ani neviem ako, odrazu to celé začalo. Myslím, že prvý bol refrén. Zhruba o polnoci už bola hotová aj hudba a tak som si slávnostne otvoril fľašu whiskey – darček na moju 30tku. To už sa mi začal v hlave črtať text a o štvrtej ráno bola pesnička aj naspievaná. Sranda bola, že až na druhý deň som zistil, že som pesničku zaspieval o 3 tóny nad môj bežný hlasový rozsah. Na vlastnej koži sa mi tak potvrdilo, že múza vie naozaj poriadne nakopnúť. Alebo to bola skôr tá whiskey?“

Exkluzívnu premiéru nahrávky Say My Name v remixovanej verzii, o ktorú sa postaralo známe djské duo Switch2smile, si môžete u nás, na rádiu EUROPA 2 vychutnať už zajtra (to je 3.júna 2016), a to exkluzívne počas našej Rannej Show ZOO.

Switch2smile tvorí dvojica dj-ov / producentov zo Slovenska a Bosny a Hercehoviny. Ich EDM zvuk kombinuje prvky Electro house a progressive house.

Hudobný talent ich dostal na neskutočné svetové podujatia ako je napríklad jeden z najlepších európskych festivalov: Exit festival v Srbku, alebo na ostrov Pag v Chorvatsku, čo svetoznámu pláž Nikki beach na Malorce. Zahrali si so svetoznámimi djskými menami ako Axwell, David Guetta, Chicane, Nicky Romero, Kosheen, Laidback Luke, Brian Cross, Patrick Hagenar, Brian Cross, Inna a ďalšie.

Ich hudobná produkcia je veľmi dynamická súčasná a teraz prichádzajú so skvelým remixom vynikajúceho slovenského speváka a hudobníka menom Peter Bažík.

Informácie o všetkých aktivitách a novinkách, ktoré Peter plánuje, sa včas dozviete na facebooku, instagrame a na stránke www.peterbazik.com.

Peter Bažík – Kto som Volume 1 (2016) TRACKLIST:

01. Chameleón
02. Čo bolo to bolo
03. Nezaspím
04. Páperie
05. On my way
06. Rátaj s tým
07. Say my name
08. Budič
09. Neblbni
10. All about the conscience
11. Bonus: Dotkni sa

Zdroj foto: Peter Bažík / Pavol Kulkovský 2016, text: TS

[oldEvropaGallery src=“8525/switch2smile-promo-photo-1-2016.jpg“]

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach