Europa 2 - Maxximum muziky

Všetko najlepšie, Jennifer Aniston! Slávna herečka dnes oslavuje 50 rokov

Všetko najlepšie, Jennifer Aniston! Známa americká herečka dnes (11. feb) oslavuje okrúhle narodeniny. Povedali by ste, že seriálová Rachel má 50 rokov?

Kariéru odštartovala v roku 1988 vo filme Mac and Me, kde účinkovala ako komparzistka. Objavila sa v scéne v známej fast-foodovej reštaurácii.

Zlom v jej kariére nastav v roku 1994, keď sa objavila v úlohe Rachell Green v notoricky známom seriáli Priatelia. K jej najúspešnejším filmom patria snímky Rochod, Marley a ja, Nie je z teba až tak paf, Šéfovia na zabitie, My sme Millerovci a mnohé ďalšie.

Aniston je momentálne single. V minulosti tvorila pár s Justinom Therouxom, s ktorým bola zasnúbená. Koncom roka 2017 sa dvojica rozišla.

Jej najznámejším partnerom a zároveň manželom bol Brad Pitt. Dvojica sa zosobášila v roku 2000. Po piatich rokoch oznámili odlúčenie. Koncom roka 2005 sa rozviedli.

Magazín People priniesol informáciu o tom, že Brad Pitt sa objavil na oslavách jej polstoročnice. Na párty, ktorá sa konala cez víkend, dostalo pozvánku niekoľko známych osobností.

Jennifer žúrovala s Katy Perry, Orlandom Bloomom, manželia Clooneyovci, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Ellen DeGeneres a ďalší…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nalaď si rádio Europa 2 aj na webe. Klikaj sem a počúvaj nenormálne dobrú hudbu.

Rádio Europa 2 na Instagrame. Klikni sem a maj všetky novinky pokope!

Europa 2 na Facebooku. Daj nám svoj LIKE. Len tak budeš vedieť, čo je nové.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach