Europa 2 - Maxximum muziky

Známa youtuberka nechtiac zverejnila nezostrihané video: TOTO nemal nikto vidieť

Brooke Houts je 20-ročná youtuberka, ktorú sleduje vyše 330 000 fanúšikov. Častým hosťom v jej videách je jej doberman Sphinx. Ten je momentálne predmetom vyšetrovania po tom, ako Brooke zverejnila nezostrihanú verziu videa s názvom „plastic wrap prank on my doberman“, informuje Buzzfeed News.

Na videu sa Brooke ku svojmu psovi správa agresívne, pľuje na neho a dokonca ho udrie. Video pohoršilo mnohých a ľudia ho začali masovo zdieľať po tom, ako naň upozornil známy Youtube komentátor Keemstar.

Brooke zverejnila vyjadrenie, v ktorom píše že nie je osobou, ktorá by týrala zvieratá a každý, kto videl ako vyzerá skutočné týranie zvierat, to potvrdí. Dodala, že v daný deň nebola v najlepšej nálade.

Svojím vyjadrením si však priazeň ľudí späť nezískala. Tí ju jednoznačne odcudzujú za to, že svojho psa využíva na videá kvôli sledovanosti, no v zákulisí sa k nemu chová naozaj nechutne.

Známa youtuberka prišla už o niekoľko tisíc sledovateľov, zmazala si svoj Instagram a ľudia bojkotujú jej Youtube kanál. Prípad momentálne vyšetruje polícia v Los Angeles.

https://twitter.com/brookehouts?ref_src=twsrc%5Etfw

Reakcie nahnevaných fanúšikov:

https://twitter.com/brookehouts?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/alissa_ashleyy/status/1159171930831802368?ref_src=twsrc%5Etfw

Reakcia youtuberky:

https://twitter.com/brookehouts/status/1158906113741299712?ref_src=twsrc%5Etfw

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach