Europa 2 - Maxximum muziky

Influencerka mala nehodu: Fanúšikovia ju obviňujú, že to nafingovala

Tiffany Mitchel je známa americká lifestyle blogerka. Na Instagrame ju sleduje 211 000 fanúšikov. Pozornosť upútala nedávnym incidentom, ktorý rozdelil ľudí na dva tábory. Dva týždne nehode na motorke zverejnila na Instagrame fotografie, ktoré boli zachytené priamo počas havárie. Sériu fotiek zhotovila jej kamarátka fotografka, ktorá bola počas nehody s Tiffany.

Tieto fotky neskôr blogerka zverejnila na sociálnej sieti a celú udalosť opísala v komentári pod nimi. Veľa fanúšikov jej v komentároch vyjadrilo podporu a poprialo skoré uzdravenie, no našli si aj takí, ktorým celá situácia nesedela. Mnohí z nich boli skeptickí a vyjadrili pochybnosti o tom, že zverejnila profesionálne fotografie z tragickej udalosti akou je havária. Navyše im prišlo, že Tiffany vyzerá, akoby na nich aj pózovala. Ďalší ju obvinili, že na fotkách propaguje značku balenej vody.

Influencerka tieto tvrdenia poprela a vyjadrila sa, že by nikdy nevyužila takúto situáciu pre osobný prospech či zárobok. Príspevok kvôli veľkému množstvu negatívnych reakcií neskôr zmazala.

Zdroj: buzzfeednews.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach