Europa 2 - Maxximum muziky

Palo Habera: Som rád, že sa nepodarilo urobiť zo Superstar lacnú reality show

Tohtoročná Superstar a hľadanie nových speváckych talentov sa skončilo a víťazkou sa stala Tereza Mašková.

Po ukončení takýchto projektov vyjdu na povrch aj veci, ktoré bežní ľudia nemajú ako vidieť. K tomuto ročníku Superstar sa vyjadril aj jeden z porotcov Palo Habera:

„Tento rocnik Superstar bol zvlastny -mal som z neho obavy,ale napriek snaham niektorych vrchnych sefov jednej televizie urobit z tejto sutaze lacnu reality show postavenu na smutnych a tragickych zivotnych príbehoch vacsiny sutaziacich, to nakoniec dopadlo tak,ako malo.

OK –som velmi rad ,ze sa pomohlo Lackovi (Posta) ,ale poslanim Superstar je hlavne najst a ukazat ludi,ktori maju talent spievat,povedat im,ze su dobri a kludne sa spevom mozu zivit a popritom sa v tomto programe aj zabavit .Nic viac-nic menej.

Plakat a smutit mozme pri inych programoch,v ponuke vsetkych televizii na nasom uzemi je ich dostatocne mnozstvo.Uz som mal dokonca obcas pocit,ze ked mal sutaziaci milujucu a fungujucu rodinu,tak to bolo zle a pre telku nezaujimave. WTF?

Superstar je dobre vymysleny projekt. Aj ked jeden moj kolega a kamarat tvrdi,ze len ten spevak,ktory si pesnicku aj sam zlozi, ma sancu sa presadit a preto su taketo sutaze uplne zbytocne. Ivan nesuhlasim!! Celine Dion alebo Karel Gott si skladaju pesnicky? A tisice dalsich „len“ spevakov?

Nie , aj oni su len interpreti,tak ako sutaziaci v talentovych sutaziach a su uspesni,lebo im niekto napisal dobru vec. Kazdy rocnik najdeme par skvelych interpretov.

Vela z nich upadlo do zabudnutia,ale vela sa aj presadilo – lebo mali stastie na dobreho autora,ktory im napisal dobru pesnicku. Stretol som vela-dnes uz mojich kolegov-spevakov,ktori presli cez nasu sutaz a bez akychkolvek mindrakov sa mi priznali,ze keby sme ich vtedy nepustili dalej ,tak by dnes mozno nerobili to,co ich tak strasne bavi-zivia sa spevom!!

Ale su aj taki (a celkom uspesni),ktori sa hanbia,ze v tejto sutazi boli a nedochadza im,ze to nase „Ano“ v takejto sutazi odklonilo ich zivotnu cestu uplne inym smerom a zasadne ovplyvnilo ich umelecky a aj sukromny zivot. Ja tvrdim,ze ich to zavedie dokonca aj k uplne inemu manzelovi a k detom ako to mali povodne predurcene.

Tereza,Eliska,Karmen a ostatne deti-som rad,ze som vas stretol a ze ste nam ukazali svoj talent. Prajem vsetkym uspesnu karieru a pekny sukromny zivot! Drzim palce ,aby ste nasli skvele pesnicky ,aj uzasnych manzelov a mali nadherne a zdrave deti! Váš #otec

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Prečítaj si aj ďalšie články

Česko a Slovensko našlo svoju SuperStar: Stala sa ňou 22-ročná Tereza Mašková

Pamätáš si Xenu? Takto sa zmenila známa hrdinka z televízneho seriálu

Známi herci z Hollywoodu: Pomocou appky ich premenili na ženy, pozri sa, ako vyzerajú

Futbaloví fanúšikovia v šoku. Tento prestup roka je vraj na spadnutie

Vtipné fotografie, ktoré vznikli (ne)šťastnou náhodou. Pozri si galériu

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach