Europa 2 - Maxximum muziky

Wow: Celeste Buckingham vystúpi na medzinárodnom festivale!

Obrovský úspech! Speváčka Celeste Buckingham sa postaví na pódium, na ktorom vystúpi aj Ed Sheeran či skupina Twenty One Pilots. Sympatická brunetka bude spievať na festivale Sziget – konkrétne na pódiu venovanom umelcom z Európy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Informáciu potvrdila samotná speváčka na svojom Instagrame, kde zverejnila svoj portrét s logom festivalu a nápisom Europe Stage. Na stage sa postaví spolu s kapelou King Shaolin, ktorá ju na koncertoch sprevádza už niekoľko rokov.

Veľmi sa tešíme, spolu s mojou kapelou King Shaolin, že máme príležitosť si spolu zahrať na Sziget festivale, ktorý je považovaný za jeden z najprestížnejších medzinárodných hudobných festivalov a je pravidelne zaraďovaný medzi top hudobné a kultúrne podujatia v Európe a vo svete. Zároveň sa ja osobne teším na jedinečný zážitok z hrania pred tak veľkým zahraničným publikom i zo samotnej atmosféry festivalu, ktoré budem môcť porovnať s koncertovaním, ktoré som absolvovala napríklad v USA. Verím, že to bude pekný spoločný zážitok pre nás i pre návštevníkov Szigetu,“ povedala Celeste.

Gratulujeme!

​www.szigetfestival.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach