Europa 2 - Maxximum muziky

Otvorený Sergei Barracuda v Sunday Session: „Mal som strach zo smrti“

Kontroverzný SergeiB pochádza z Ostravy a svoju kariéru začal v zoskupení Fuerza Arma. Ako prezradil, od malička miloval melódie, či pesničky z rádií. S rapom ako takým sa po prvý raz stretol na Zemplínskej Šírave. Ako vraví, v tej dobe sa takáto hudba nedala počuť inde ako na MTV či podobných kanáloch. Od siedmych rokov počúval rap. „Keď som mal 14 mi došlo, že to chcem aj robiť, predtým som chcel byť hráčom NBA,“ smeje sa rapper. Ako priznal prvé stopy si nahrával do vykradnutých songov svetových interpretov.

Od roku 2008 začal robiť svoje prvé profesionálne kroky. Otvorene hovorí aj o tom, že pred desiatimi rokmi bol frustrovaný, dnes je však už pokojný a na jeho hudbe sa to neodrazilo. Dokáže urobiť track, aký chce a je rád, že v osobnom živote má kľud.

Hlavná motivácia sú pre tohto rappera ženy. Ako hovorí, vždy chcel uznanie a obdiv žien. Sám je vraj zvedavý na pekné ženy, ktoré počúvajú jeho hudbu a chodia na jeho show. Na stagei spieva priamo pre svoje publikum, snaží sa im individuálne venovať.

Sergei zmenil razantne aj životný štýl. „Mal som strach zo smrti, v momente, keď som začal mať rád život, prinútilo ma to so sebou niečo robiť, starať sa o seba, žiť zdravšie, vzdelávať sa,“ hovorí. Dodáva, že ho robí šťastným, že objavil svoj talent. Prestal sa zaujímať o to, čo bude po smrti, začal žiť prítomným okamžikom.

Myslí si, že svojich fanúšikov namotivoval, buď im mohla jeho muzika život zlepšiť, ale aj zhoršiť, jeho hudba totiž nebola nikdy ani pozitívna ani negatívna, záleží, čo si z hudby jeho fans vezmú.

V osobnom živote musí mať rutinu a kľud, 4 krát do týždňa potrebuje ísť cvičiť a nesmierne dôležitý je pre neho spánok. A bez čoho nevydrží v pracovnom živote? To sa dozvieš v rozhovore z nedeľnej Sunday Session.

Upozorňujeme, že video obsahuje explicitný jazyk a nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

Zdroj: Rádio Europa 2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach