Europa 2 - Maxximum muziky

Vychádzajúca hviezda NYKKI prichádza s novinkou Lost My Mind

Ten do dnešného dňa stihol na YouTube prekonať magickú hranicu 1 milióna, o čom sa mnohým debutujúcim umelcom môže iba snívať. Spomínaný debut „No Cry“ zároveň katapultoval speváčku s českými koreňmi do medzinárodných popových vôd v sprievode recenzie od magazínu Billboard. Aby toho nebolo málo, tanečný remix No Cry z dielne DJa Leona Loura zabodoval v rebríčku UK Commercial Pop Top 30 Club Charts.

Nykki sa vracia s ďalším kúsom vydareného popu.

Pri nahrávaní novinky „Lost My Mind“ Nykki opätovne spojila sily s Timom Dealom, britským producentom, ktorý má na konte spoluprácu s Tomom Walkerom na jeho singli ‚My Way“ či speváčkou Lily Allen na jej singli ‚Waste“. Dvojica sa stretla v štúdiu, aby koncom tohto roka fanúšikom Nykki doručila energickú tanečnú bombu odhaľujúcu cyklus emócií, ktorý nás sprevádza po osudových rozchodoch. Prostredníctvom skladby „Lost My Mind“ sa Nykki predstavuje ako umelkyňa, ktorá dokáže zlomené srdce premeniť na future hit, s ktorým sa stotožnia mnohí jej fanúšikovia, ktorí si prešli rozchodom.

„V „Lost My Mind“ som si dovolila preskúmať svoje najtemnejšie emócie. Skladba hovorí o období, kedy som doslova stratila sama seba po rozchode. Chcela som ukázať, aký dopad to malo na moju myseľ. Niekedy robíme veci, o ktorých si myslíme, že by sme ich nikdy pre nikoho neurobili – aj o tom je tento song,“ odhaľuje Nykki inšpiráciu, ktorá stojí za jej novým trackom.

Nech sa páči, čekuj videoklip

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: soulforshow

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach