Europa 2 - Maxximum muziky

Ultrazvuk a Emma Drobná Ti predstavujú novinku: Postráž mi Emmu!

Presne tieto slová sa vzťahujú aj na najnovší videoklip rapovej formácie Ultrazvuk, v ktorom si Vec a Tono S. prizvali „na pomoc“ obľúbenú speváčku Emmu Drobnú. Už na prvý pohľad zaujímavé spojenie ostrieľaných hudobníkov rozhodne nesklamalo ani tých najväčších fajnšmekrov. Práve naopak.

I keď má Ultrazvuk na konte prevažne spoluprácu s mužskými hudobníkmi, duet s Emmou sa už od samého začiatku javil ako výborná voľba. Ako k nemu vôbec došlo nám ozrejmil Vec: „Keď som písal text refrénu, napadol mi rým Zem nebola rovná, ani ja taká drobná. Hneď som si spomenul na Emmu a jej dávnejšiu minikauzu. Prišlo mi to ako celkom chytrý spôsob, ako by si z toho mohla vystreliť. S malou dušičkou som jej zavolal a opýtal sa jej, či by do toho šla. A ona sa rozhodla správne, pretože súhlasila. (smiech)“

S jeho slovami súhlasí aj Tono S, pričom dopĺňa: „Koncept skladby vymyslel Braňo a Emme bola prakticky ušitá na mieru. Musím sa priznať, že donedávna som bol dosť skeptický pri rečiach o spolupráci so slovenskými speváčkami. No toto vypálilo super, rovnako aj ďalšie skladby s dámami na našom albume. Vec má na to nos. Doslova,“.

Videoklip nájdeš tu, nech sa páči:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Rádio Europa 2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach