Europa 2 - Maxximum muziky

Anita Soul v Sunday Session: Ľudia black muzike nerozumejú

Hostkou Osťovej Sunday Session bola jazzová, soulová a rnb speváčka Anita Soul, ktorá sa koncom minulého roka stala mamou. Momentálne sa má super a teší sa zo života. Priznala však, že keď sa prirútila na Slovensko pandémia, bola vyhúkaná, no teraz vidí pozitíva – ľudia sa podľa jej slov upokojili a zvážili svoje priority a hodnoty. Počas karantény nesedela len doma a nestretávala sa s ľuďmi, so svojím partnerom natočila a postrihala klip k skladbe Dunes. Čo sa hrozné jej stalo počas strihania? Aj o tom povie v rozhovore s Osťom.

Dozvieš sa aj to, ako sa dostala k hudbe, kde hrávala so svojou kapelou, či to, ako sa volala jej prvá kapela a s ktorými špičkovými hudobníkmi v nej účinkovala. Anita prezradila, že má veľké šťastie, že nič okrem hudby doposiaľ nemusela robiť. Je táto mladá a talentovaná speváčka perfekcionistka alebo má rada zvieracinu v hudbe? A ako bojuje s trémou pred vystúpením?

V rozhovore sa okrem iného dozvieš aj to, čo hovorí na slovenské raperky a pokojne si vyhľadaj potom aj jej song, kde sama rapuje. Anita s Osťom prediskutovali aj to, prečo slovenské publikum nerozumie black hudbe a čo by bolo fajn zmeniť, aby sa aspoň trochu dostala ľuďom do uší. Chceš sa dozvedieť ešte viac? Čekuj celý rozhovor!

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach