Europa 2 - Maxximum muziky

Dalyb v Sunday Session: Robím hudbu iba pre frajerov

Hosťom Osťovej Sunaday Session boli Dalyb a Roland Wranik, ktorí pred pár dňami vydali vymakaný klip k skladbe 4eva. Najprv prišiel na pretras samotný Dalyb, ktorý takisto patrí k umelcom, ktorí si karanténu užili, lebo už potreboval refresh. Avšak nakoľko sa mu zrušilo turné k vydanému albumu, stále maká, aby priniesol opäť niečo nové.

Samotnou kapitolou rozhovoru bol Dalybov post na Instagrame, v ktorom sa potreboval vyjadriť k drzým ľuďom a nezmyselnému dissovaniu. Ako vníma hejtovanie a kauzu vykrádania pri tvorbe novej hudby? Vypočujte si jeho názory a dozviete sa okrem iného aj to, čo si myslí o návrate Tekashiho na scénu.

Spoločne s Rolandom Wranikom porozprávali o špeciálnom videoklipe k piesni 4eva. Roland Wranik zasvätí aj teba do mágie efektov, ktoré dodali celkovému vizuálu poriadne grády. Btw, viete za akých okolností sa Dalyb a Rolo spoznali?

https://www.youtube.com/watch?v=-cw92Ny9FzU

V skladbe sa objavila vo featuringu aj nová, zaujímavá tvár a hlas – speváčka Bejby Blue. O koho ide? Osťo s chalanmi jej zavolali a sama Bejby Blue prezradila, ako vníma celú spoluprácu, aj to, čo ešte chystá. Chalani sa vyjadrili aj k tomu, či to podľa nich majú umelci v dnešnej digitálnej dobe jednoduchšie.

Celý rozhovor si pozri TU:

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach