Europa 2 - Maxximum muziky

Ak ti je smutno za rodinou a priateľmi, Oravskí junáci ti odkazujú: NIK NIE JE SÁM

Oravská formácia „JA&ON“ prináša netradičnú skladbu „NIK NIE JE SÁM“, ktorá ľuďom textovo, ale aj vizuálne chce pripomenúť, že aj v týchto náročnejších dňoch, nie sme so svojimi emóciami sami. Skladba odkazuje priamo aj na pomoc rodinám, ktoré napriek úsiliu zabezpečiť základné potreby na prežitie, ocitajú sa na pokraji životného minima.

„Myslím, že pripomínať ľuďom tradičné Vianoce v aktuálnej situácií môže v niektorých, ktorí nemôžu cestovať za svojimi najbližšími alebo s nimi byť, vyvolať smútok. Preto sme chceli prostredníctvom skladby povedať všetkým, že aj keď je situácia počas Vianoc nepriaznivá, nie sú sami a netreba sa báť požiadať o pomoc. Preto sme aj textovo, aj klipovo chceli vytvoriť akýsi odkaz tým, ktorí sa tak cítia“, opisuje myšlienku pesničky Juraj.

JA&ON

Juraj Janček a Ondrej Ondrek sú mená, ktoré tvoria kapelu mladých junákov z Oravy. Už so vznikom ich formácie „JA&ON“ pred dvoma rokmi vrátili späť na hudobnú scénu popový rap pre terajšiu generáciu. Pri tejto skladbe sa však junáci rozhodli zhudobniť emočnú tému jemnejším, spevavejším spôsobom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach