Europa 2 - Maxximum muziky

NEOPI SA tak, ako JA! Odkazuje známa speváčka mladšej sestre k 21. narodeninám pod fotkou z detstva

Práve tento vek dovŕšila sestra kontroverznej speváčky Miley Cyrus, Noah. Tá ide v šľapajach svojej známejšej sestry, tiež skladá piesne, spieva a má za sebou pár hereckých úloh. V roku 2016 vydala svoj debutový singel Make Me Cry a minulý rok vydala svoje druhé EP s názvom The End of Everything.

Narodeniny však nebudú také veselé, na aké sú známe sestry zvyknuté, len pred pár dňami prišli o milovaného domáceho miláčika, pitbula Mary Jane. Miley i tak využila sociálnu sieť Instagram, aby Noah adresovala pár milých slov. Zdieľala i roztomilé fotky z detstva, pod ktoré sestre napísala láskyplné blahoželanie: „Ľúbim ťa, zo sestričky sa stala veľká sestra. V deň, keď si sa narodila, by som nikdy nepovedala, že jedného dňa sa naše úlohy vymenia a ty sa budeš starať o mňa. Si pre mňa hrdinka i kvôli tomu, ako si zvládla stratu Mary Jane. Bez teba by som sa nikdy nedostala tam, kde som. Vedieš ma k tomu, aby som robila síce ťažké, ale správne rozhodnutia. Ty budeš mať oveľa viac možností vo svojom vlastnom živote a pri každom kroku budem stáť pri tebe. Navždy ťa budem ľúbiť. Šťastné 21. narodeniny! A neopi sa tak, ako ja. Prakticky som zmeškala vlastnú oslavu, pretože som celú noc strávila nad toaletou!

​Miley sa takto pochválila i pikoškou zo svojej oslavy, kde to riadne prehnala s alkoholom. Snáď bude jej mladšia sestra zodpovednejšia 🙂

Zdroj: etcanada

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach