Europa 2 - Maxximum muziky

Nie jedno, ale hneď DVE PREKVAPENIA! Imagine Dragons vydali nové songy

GRAMMY® ocenená, mutiplatinová skupina z Los Angeles – Imagine Dragons sa opäť vracia na scénu. So 40 miliónmi predaných albumov a 60 miliónmi globálnych streamov sa Imagine Dragons stali najpredávanejšou kapelou roku 2010. V minulosti kapela ovládla prestížne hitparády svojimi skladbami „Believer“, „Thunder“ alebo „Radioactive“. Aj napriek tomu, že sa multitalentovaný frontman Dan Reynolds, basgitarista Ben Mckee, gitarista Wane Sermon a bubeník Dan Platzman stali jednými z najväčších objavov všetkých čias, udržujú si úprimnosť a intimitu, na čom si od začiatku zakladali. Tvorivú rozmanitosť potvrdzuje ich práve vydaná novinka „Follow You“, ktorá už je dostupná na všetkých streamovacích platformách, vrátane lyrics videa na YouTube.

Pieseň „Follow You“ produkoval Joel Little a text k nej napísal frontman Dan Reynolds počas zlomového bodu jeho manželstva, tesne pred rozvodom. O týždeň neskôr sa však manželia rozhodli ich rozchodu vzdať.

Posledných pár rokov bolo pre Imagine Dragons a celý svet veľmi náročných. Zatiaľ čo sa členovia kapely snažili vyrovnať so stratami blízkych priateľov, rodiny a inými osobnými bojmi, Reynolds v decembri 2019 oznámil, že si dáva pauzu a sústredí sa na svoju rodinu a osobnostný rast. Potom prišla pandémia. Tento zlom sa našťastie ukázal ako zdroj tvorivej obnovy. „Potreboval som od všetkého ujsť, nájsť viac jasnosti a šťastie,“ vysvetlil Dan Reynolds.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Druhým songom je Cutthroat.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: loudersound.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach