Europa 2 - Maxximum muziky

Keď sa spája nová a stará vlna rapu vznikajú KATAKOMBY na feate so SEPAROM!

Katakomby na feate so SEPAROM sú prvým trackom z piateho hudobného projektu od producenta a interpréta DOKKEYTINA (vlastným menom Ivan Oravec), ktorého si vďaka jeho výnimočnému prejavu vzal pod krídla hudobný label Zrazoo records. Dokkeytino je tak prvým zverejneným interpretom v novom labeli, pod ktorým okrem samotnej skladby Katakomby spustil aj predpredaj nového EP – Neslovo, na ktorom je 7 trackov. Hosťujú na nich okrem Separa aj mená ako Luca Brassi10x, Nik Tendo či poľský raper Žabson. Pod novú skladbu Katakomby sa produkčne podpísal samotný Dokkeytino, réžiu vizuálu si vzal na starosti skúsený a jeden z najlepších režisérov Michal Romeo Dvořák, na kamere Minco Szalay, postprodukcia Zdeněk Dostál.

„Je to úvodný klip ku jeho EP a som rád, že si vybrali práve mňa a môj tím na jeho prvý taký vážnejší videoklip. Moja práca nie sú len dokumentárne filmy či citlivé emocionálne klipy, neprispôsobujem sa aktuálnemu režisérskemu štýlu, ale hlavne navnímam interpreta a jeho skladbu, a podľa toho zostavím jednotlivé obrazy. Toto je taký výrazný, výtvarný vizuál a chceli sme jeho hlavne viac ukázať v detailoch“, opisuje režisér. Samotný Dokkeytino sa netají tým, že jeho prejav či už v linkách, beatoch a celkovo hudobnej produkcii je úplné iný ako sme na Slovensku zvyknutí. Novým EP chce tak ukázať trocha iný pohľad na hudbu celkovo a vymaniť ľudí zo stereotypu, že hip – hop je nielen jeden štýl, ale že sa v tomto žánri dá hrať s lyrikou aj úplne iným spôsobom.

„Viem a uvedomujem si, že sa líšim od klasických raperov a stretávam sa s nepochopením. Podstatné je, že každá tvorba si nájde svojho fanúšika. Môj hlas je môj hudobný nástroj a snažím sa s ním aj tak pracovať“, uzatvára Dokkeytino.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: rukahore.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach