Europa 2 - Maxximum muziky

Letný vibe zaručený! MAJSELF, Jan Bendig a Refew predstavujú latino track „Keby bola moja“

Majself má s Refewom za sebou už viacero spoluprác, nejde o ich prvú spoločnú prvotinu. S Janom Bendigom ide v prípade novinky „KEBY BOLA MOJA“ o najočakávanejšiu premiéru a samozrejme stačí len dodať, že všetkým trom sa spolupracovalo bez najmenších problémov, o čom svedčí celkový dojem zo skladby. „KEBY BOLA MOJA“ vznikla pomerne rýchlo a hostia na feate Majselfovi s Fillipianom zapasovali ihneď po dokončení hudobného podkladu.

Ako vychádzajú poslednú dobu skladby v meniacom sa víre žánrovosti, tak aj táto skladba je iná oproti ostatným a má citeľné latino prvky. Majself sa so svojím zvukom neustále hrá, a keďže k latinu si za posledné roky vybudoval vzťah, niet sa čomu čudovať, že sme ho dostali možnosť počuť aj v takejto polohe. Tak po spustení predpredaja nového albumu „PORCELÁN“ sme sa len krátko po uvedení vizuálu dočkali aj ďalšieho kvalitného tracku, ktorý zrežíroval Dušan Krajčovič v štýle letnej latino párty.

Okrem noviniek, ktoré už majú aj svoj klip, na albume sa v trackliste stretneme aj s už vydanými skladbami ako „Vydržím stáť“ alebo „Ruže“ s Kalim. Môžeme sa preto tešiť aj na ďalšie spolupráce, ktoré sú ešte z albumu nevydané ako Tina, Lvcas Dope, Martin Císar, Dano Kapitán či funky skladba s Dominikou Mirgovou. Okrem týchto skladieb svoj oficiálny vizuál dostane aj slovenský hit „Kométa“ v spolupráci so skupinou Desmod, ktorá aj s premiérou filmu miery do kín. Celý album čo sa týka obsahu, aj štýlov, ktoré na albume sú, som formoval skoro 2 roky. Jednotlivé skladby sú ako črepy z rôznych časových období, ktoré v mojich očiach tvoria Porcelán. Preto aj ďalší tento môj kúsok v podobe latina skvelo dopĺňa môj nový album a pestrosť, ktorú som chcel do neho vniesť“, uzatvára Majself.https://www.youtube.com/watch?v=f66PrK1grsU

Zdroj: TS

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach