Europa 2 - Maxximum muziky

Slovenská novinka so svetovým zvukom, to je YEAH od dídžeja JOHNNY BEE! Teraz i s videoklipom!

Na tento featuring si Johnny pozval rumunského speváka Ariana Roberta, ktorý je vo svojej krajine veľmi populárny. Okrem jeho hlasu možno počuť aj hlas slovenskej speváčky Nikoly Kasalovej, ktorá vystupuje pod umeleckým menom NIA a do povedomia sa dostala účasťou v súťaži Superstar. Práve ona do singlu vniesla ženskú jemnosť, ale zároveň oba hlasy skladbe dodali letnú sviežosť. Od prvých chvíľ táto medzinárodná spolupráca začala žať úspechy.

Johnnyho track je príjemným spojením deep house a letného vibu. Je tu cítiť jeho lásku k hudbe, precízny prístup a motiváciu sa stále posúvať vpred. Každou novinkou Johnny len potvrdzuje, že patrí na popredné priečky.

Čerstvý videoklip zapadá do atmosféry leta a teleportuje ťa na skvelú pártu hodnú týchto horúcich dní. Track zatiaľ žne úspechy nielen na území Slovenska, ale naprieč celým svetom, napríklad v krajinách ako Rusko, Poľsko, USA, Holandsko, Turecko a mnohé iné. Na streamovacích platformách nechýba v playlistoch od svetoznámeho vydavateľstva Spinnin Records, či v playlistoch od známych umelcov ako Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok, R3hab.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach