Europa 2 - Maxximum muziky

DJ Mairee dáva bodku za letom songom Daj mi ruku!

Žeby sme tu mali nový tanečný hit na konci leta? Uznávaný hudobný producent a DJ v jednom sa takto vo veľkom štýle lúči na konci leta! Mairee, ktorý počas lockdownu pracoval nonstop na nových soundoch, pretavil svoju drinu do skladby, ktorá spojila jednu z najlepšie hlasovo položených speváčok u nás na Slovensku – Ronie a hudobný objav až zo slnečného Dubaja – Deepthought. Nová skladba Daj mi ruku je konečne online! Poď si ju vypočuť a pozri aj klip, o ktorý sa postaral režisér Martin Miko.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Práve počas jari minulého roka vznikla Maireeho aktuálna novinka Daj mi ruku, ktorá vtedy existovala ešte pod názvom „Chillnight“. O vyše rok neskôr sa jeho cesty v Dubaji skrížili s talentovaným spevákom, ktorý si hovorí Deepthought. Ten si na ich vzájomnú spoluprácu vybral práve dnešnú novinku, kam chalani oslovili ešte aj obľúbenú speváčku Ronie, ktorá pracovala na svojej časti songu v Littlebeat Studio spolu s Maxom Šrámekom. S Maireem aj s Deepthoughtom si po ľudskej stránke veľmi sadli, čo je v konečnom dôsledku počuť práve i na samotnej skladbe.

„Za mňa je to krásna spolupráca a myslím, že výsledok hovorí za všetko,“ povedala o novinke Daj mi ruku Ronie. Zároveň už nie je tajomstvom, že Ronie usilovne pracuje na svojom vlastnom albume, ktorého proces prípravy jej sťažili zdravotné komplikácie.

Zdroj: rukahore.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach