Europa 2 - Maxximum muziky

Staň sa hviezdou modelingového priemyslu a precestuj celý svet! Elite Bratislava hľadá možno práve teba

Do súťaže sa môžu prihlásiť slečny vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a mladí muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm. Ambasádorkou súťaže je topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude sprevádzať všetkými castingami, ktoré sa budú konať v dňoch od 3. júna do 9. júna v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR Sáša Jány k projektu hovorí: „Teším sa na možnosť realizovať castingovú tour. Sme radi, že môžeme dať mladým záujemcom možnosť predstaviť sa nám vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky. Castingy sú dlhodobo skvelou platformou hľadania nových tvárí rôznych typológií ako u dievčat, tak aj u mužov. Existuje mnoho podôb krásy, modeling nehľadá dokonalosť, ale mladých ľudí, ktorí majú chuť v modelingu pracovať na vysokej úrovni.“

Všetci účastníci castingu absolvujú vstupný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získajú darčeky od partnerov projektu. V rámci castingov budú prebiehať losovania o výrobky vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, dekoratívnej kozmetiky The ONE od Oriflame, vlasového stylingu Rowenta a predplatné časopisu EMMA.

Vo všetkých mestách predvedú modelky a modelovia agentúry Elite Model Management Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb značky Schwarzkopf, ktorá je už, pokiaľ ide o vlasy, viac než 120 rokov priekopníkom, a ktorá neustále pracuje na spojení odbornosti a presnosti.

Najneskôr do 14 dní po ukončení všetkých castingov budú kontaktovaní všetci tí, ktorí postúpia do užšieho výberu. Vybrané dievčatá a mladí muži sa následne zúčastnia vyhlásenia výsledkov, ktoré sa uskutoční v júni v Bratislave. Víťazka a víťaz národného finále budú reprezentovať Slovenskú republiku na svetovom finále Elite Model Look.

Ďalší ročník castingov pre Slovenskú republiku prebehne v júni 2022 v týchto obchodných centrách:

Zo súťaže Elite Model Look organizovanej agentúrou Elite Model Management vzíde každý rok budúca hviezda modelingového priemyslu. Od svojho vzniku v roku 1983 vyhľadáva Elite Model Look nové talenty po celom svete. Objemom, kvalitou a profesionálnym prístupom je dnes táto súťaž najväčšou a najprestížnejšou svojho druhu na svete. Koná sa vo viac než 30 krajinách sveta a každoročne sa do nej prihlásia desaťtisíce začínajúcich modeliek a modelov.

Prostredníctvom Elite Model Look boli objavené mnohé známe tváre z titulných strán svetových módnych časopisov. Súťaž pomohla odštartovať kariéry takých modelingových hviezd súčasnosti, ako sú napr. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová, Sasha Gachulincová, Linda Vojtová (svetová víťazka Elite Model Look 2000), Denisa Dvončová (svetová víťazka Elite Model Look 2003), Barbora Podzimková (svetová víťazka Elite Model Look 2014), Jana Tvrdíková (svetová víťazka Elite Model Look 2016), Andrej Chamula (svetový víťaz Elite Model Look 2019) či Amélie Konšelová (svetová víťazka Elite Model Look 2021).

​Vďaka štruktúre súťaže sa každá víťazka a víťaz národného finále účastní medzinárodného finále, kde absolvuje množstvo fotení, výuku chôdze po móle a rozhovory pre médiá. Súťaž vrcholí gala večerom, na ktorého konci porota zostavená zo známych osobností vyhlási budúcu hviezdu agentúry Elite.

Staň sa hviezdou modelingového priemyslu aj ty a precestuj celý svet!

Zdroj: PR článok
Zdroj náhľadovej fotografie: PR článok

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach