Europa 2 - Maxximum muziky

Profesionálna domina: Muži milujú, keď ich venčím ako psov

Tri prasiatka v zložení Samuel, Oliver a Láďo si do svojej šou zavolali profesionálnu dominu a bol to masaker! Vypočuj si epizódu, pri ktorej sa budeš určite červenať! Chalani opäť pritvrdili a rozobrali fetiše od A po Z.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Po zaujímavej návšteve z prostredia OnlyFans sme si zavolali tvrdší oriešok, profesionálnu dominu, ktorá nám prezradila, čo všetko mužov vzrušuje a čo je náplň jej práce,“ hovorí Samo, ktorý tiež naznačil, v akom duchu sa bude niesť dnešný pokec.

„Nikdy som doposiaľ nepočul o tom, že niektorých mužov vie rozpáliť, keď ich žena ide vyvenčiť! Áno, počujete dobre a okrem toho, budeme riešiť najzvláštnejšie sexuálne chute. Stále platí – ak sa ti to v minulých epizódach zdalo veľa, túto si ani nezapínaj.“

Asi nikoho neprekvapí, že Láďa tento fakt tiež poriadne šokoval! „Tak ako pri jedle, tak aj pri sexe majú ľudia rôzne chute… Ale to, že aj v Bratislave v parku môžeme stretnúť ženu oblečenú v latexe, ktorá venčí chlapa, tak to som nečakal,“ a so smiechom dodáva, že v takom prípade asi radšej prestane chodiť do parkov.

Ak si nestihol vysielanie počas predchádzajúcich týždňov, toto sú Tri prasiatka v podcaste

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach