Europa 2 - Maxximum muziky

Trio Swedish House Mafia prichádza s debutovým albumom, ktorý je plný tanečných bangerov!

Swedish House Mafia zložená z Axwella, Sebastiana Ingrossa a Stevea Angella ohlásila rozpad takmer pred desiatimi rokmi, no zdá sa, že spoločné vystupovanie im natoľko chýbalo, že v roku 2018 potešili fanúšikov comebackom. O tom, že sú pri chuti, niet pochýb – teraz prichádzajú s novým albumom, ktorý nazvali Paradise Again.

Na historicky prvom albume, ktoré tanečné trio vydalo, sa nachádza 17 skladieb a nájdeš na ňom spoluprácu s raperom A$AP Rockym, ale aj s Ty Dolla $ign. Už si počul všetky nové songy? Ak nie, treba to napraviť!

https://open.spotify.com/album/2Dbe9L757CSQbhnbW5PVSH

Ingrosso priznal, že počas pandémie sa nesústredili na nič iné, len na novú hudbu, píše Forbes. Tiež povedal, že v minulosti vydávali singel za singlom a mali pocit, ako keby sa museli stále za niečím naháňať, a tak si teraz dali načas.

Keď mu vraj Steve prvýkrát povedal, že by mali spraviť album, chcel vyskočiť z okna. Vraj sa tejto myšlienke bránil, pretože v minulosti im trvalo veľmi dlho vydať nejaký singel, nie to ešte celý album!

Nemožné sa však stalo skutočnosťou a albumu sme sa konečne dočkali!

To však nie je ich jediný úspech posledných dní – v nedeľu ukončili prvý víkend festivalu Coachella, na ktorom boli headlinerom aj spoločne so spevákom The Weekndom, a takto to tam vyzeralo!

https://www.youtube.com/ZQ8QChtjfxg

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach