Europa 2 - Maxximum muziky

Spevák a producent Andreas Imrich vydal tretí singel Cestou, necestou!

Spevák Andreas Imrich prichádza na scénu s gitarovou skladbou, ktorá dostala názov Cestou, necestou. Vypočuj si jeho tretí singel už teraz!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na novinke spolupracoval s klávesákom zo skupiny Billy Barman, Jakubom Tvrdíkom. Zvukovým inžinierom, ktorý robil mastering skladby, je Alexander Vatagin. Jeho poslednú tvorbu pochválila na Instagrame aj Billie Eilish.

„Pesnička vznikla už pred rokom, medzitým prešla viacerými zmenami a úpravami. Už som bol v štádiu, že som ju aj celú zmazal, ale nakoniec sme mali jedno príjemné stretnutie v štúdiu, kedy pod refrén pesničky začal Kubo hrať ten synthový bass riff a v tej chvíli už bolo jasné, že to tak zostane. Pesnička je o všetkom, je to celý komplex myšlienok za posledné obdobie, ale najmä o tom, aby sme sa nevzdávali svojich snov a vzájomne sa ako ľudia rešpektovali,“ povedal spevák.

Minulý rok sa predstavil s úspešnými singlami Stádo koní a V diaľke vidím svietiť. Práve vďaka druhému songu získal nomináciu na Objav roka v ankete Radio_Head Awards.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach