Europa 2 - Maxximum muziky

Ed Sheeran vydáva videoklip k skladbe 2step, ktorý natočil v ukrajinskom Kyjeve!

Ed Sheeran prichádza s novinkou 2step, v ktorej sa opäť spojil s raperom, tento raz sa o featuring postaral Lil Baby. K songu vyšiel aj videoklip, ktorý spevák natočil v Kyjeve ešte predtým, než na Ukrajine vypukla vojna. Vypočuj si novinku, ktorú nájdeš aj na jeho albume =.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vzhľadom na tragickú situáciu, ktorá sa v súčasnosti odohráva u našich východných susedov, sa Ed rozhodol, že výťažok zo singlu venuje na humanitárnu pomoc. Spevákovi situácia nie je ľahostajná, čo môžeš vidieť aj v samotnom videoklipe. Ešte predtým než sa spustí, môžeš tam vidieť nasledovný odkaz:

„Toto video ku skladbe 2step som natočil v ukrajinskom meste Kyjev ešte predtým, ako sa tam začali diať tragické udalosti. Bolo to úplne prvýkrát, čo som navštívil túto krajinu a počas mojej návštevy som sa tam cítil veľmi dobre. Všetci z produkcie aj ľudia, ktorých som stretol počas voľných dní, ma skvele privítali. Ukrajina je hrdá a odolná krajina a som vďačný, že som mal možnosť natočiť video práve tu. Stojím za Ukrajinou a výnosy zo streamovania tohto videoklipu venujem na humanitárnu pomoc pre DEC’s Ukraine Humanitarian Appeal, napísal spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach