Europa 2 - Maxximum muziky

Videoklip, ktorý Justin Bieber natočil na telefón, má za deň 1,5 milióna videní! Už si ho videl?

Justin Bieber prekvapil fanúšikov novým videoklip k skladbe I Feel Funny, ktorý natočil na telefón pomedzi to, ako natáčali reálny videoklip k inej skladbe! Aj napriek tomu, že nové video má len minútu a pol a bolo zverejnené len včera, na YouTube má už takmer 1,5 milióna videní!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Video, v ktorom má na sebe spevák krikľavo oranžovú kuklu, režíroval Cole Bennett, ktorý pod video napísal: „Jedného dňa mi len tak z ničoho nič napísal Justin, či by sme k tomuto songu neurobili vizuál, že skladba bude jasným hitom číslo 1 vo všetkých rebríčkoch. Rozprávali sme sa o tom, že vytvoríme video, no nikdy sme sa k tomu nedostali. O pár dní neskôr sme sa dohodli na termíne videa, ktoré sme nedávno natáčali a prišiel som za ním do jeho prívesu a opýtal som sa ho, či si ešte pamätá na song, ktorý mi raz poslal. A takto vzniklo toto video, zbytok je už história. Užívajte.“

Už zajtra má vyjsť však aj originál videoklip k novinke HONEST, na ktorej bude mať featuring Don Toliver, z čoho sú fanúšikovia obidvoch umelcov nadšení!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach