Europa 2 - Maxximum muziky

Známa speváčka sa po 11 rokoch rozišla so svojím partnerom. Špekulácie, ktoré sa točili okolo nefungujúceho vzťahu, sa tak potvrdili

Len pred pár dňami vydala kolumbijská speváčka Shakira pieseň Te Felicito, v ktorej gratuluje partnerovi ku skvelému hereckému predstaveniu, ktoré predviedol a zároveň dodáva, že už nemá pochýb o tom, že je skrz na skrz falošný! Fanúšikovia špekulovali, či spomínanú novinku venovala práve partnerovi Gérardovi Piquému a ukázalo sa, že to zjavne bola pravda!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Shakira pred pár dňami skutočne vyhlásila, že sa po 11 rokoch rozišla so slávnym futbalistom. „S ľútosťou musíme potvrdiť, že naše cesty sa rozchádzajú. Pre blaho našich detí, ktoré sú našou najvyššou prioritou, vás žiadame, aby ste rešpektovali ich súkromie. Ďakujem za pochopenie,“ uvádza portál Pravda s odvolaním sa na Daily Mail a Daily Mirror.

Ukázalo sa, že na prvý pohľad idylický vzťah nebol až tak perfektný, pretože rozpad vzťahu zapríčinila nevera, za ktorú má byť zodpovedný práve futbalista. Aby toho však nebolo málo, pri nevere ho mala načapať samotná speváčka.

Pred pár dňami však dvojicu videli v susednom Česku, kde odohral ich syn Milan baseballový zápas. Je tak zjavné, že aj napriek tomu, že išli od seba, stretávať sa budú aj naďalej, a to kvôli dvom deťom, ktoré spolu majú.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach