Europa 2 - Maxximum muziky

Konečne poriadny náklad! Tomy Kotty vydáva svoje prvé EP a videoklip k skladbe Takých už bolo

Tomy Kotty začal predpredaj svojho nového EP nesmierne úspešne! Asi najviac očakávaná tvorba tohto roka sa konečne dostala vonku.

„Inšpiráciou pre jednotlivé songy bola hudba. Snažil som sa nedostať celý album do gýču, ale ísť si svojou líniou, ktorá by spájala jednotlivé žánre. Nechcel som, aby to bol vyslovene rock, rap alebo funk. Chcel som, aby sa našlo najlepšie možné východisko, ako spojiť viaceré žánre dokopy a aby sa vytvoril sound, ktorý bude verný mojej vízii a tomu, čo sa snažím odprezentovať,“ vysvetľuje proces tvorby Kotty.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Samotné EP-čko mu trvalo vytvoriť 10 rokov. Samozrejme, táto dlhá linka sa ťahá od prvotného nápadu vytvoriť ho. Nahrávanie a dolaďovanie No Fucking Pose trvalo spolu rok a pol, pričom sa raper vyjadril, že nastal ten pravý čas na vydanie.

„V minulosti som sa už veľakrát snažil spraviť EP, bohužiaľ, to vždy padlo. Práve preto som si povedal, že tento moment už veľakrát nepríde, čiže to bolo teraz alebo nikdy. Som nesmierne rád, že sme dali dokopy silný tracklist, ktorý chcem zdielať s ľuďmi. Tentokrát som si dával veľmi pozor, aké spolupráce si vyberiem. Tým, že ide pre mňa o prelomový projekt, potreboval som naň dostať ľudí, čo sa budú môcť priblížiť mojej vízii. V minulosti som rozdával mnohokrát feat ľuďom bez rozmýšľania, no tentokrát to už bolo inak a myslím si, že Refew aj Osem sú na EP perfektní,“ hovorí Tomy.

Nové EP je akousi zmeskou aobsahuje osobité songy. Nájdeme na ňom dokonca romantickú skladbu, ale aj poriadny rapový náklad, na ktorom mu hosťoval mladý talent Osem. Dvojica k skladbe Takých už bolo, natočila i videoklip – čekuj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach