Europa 2 - Maxximum muziky

Peter Pann, Martin Císar, Slipo a Dame na jednom tracku. Sleduj vizuál k skladbe Lovci falošných perál!

Peter Pann vydal pred pár týždňami druhý sólový štúdiový album, na ktorom sa nachádza aj skladba Lovci falošných perál. Na tomto tracku sa spojil už spomínaný DJ a producent s Martinom Císarom a zahosťoval aj Slipo a Dame. Čekuj, aký vizuál k skladbe natočili!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Song otvára Martin Cisár, na ktorého hneď plynulo nadväzuje Slipo s textom, ktorý metaforicky nadväzuje na názov skladby. Vizuál si vzal pod taktovkou talentovaný Bropicture, o mix master sa postarala Absolútna Ruka Hore – Marek Šurín, ktorý tento rok dostal toto prestížne ocenenie v hudbe.

O tom, že v samotnej skladbe sa interpreti textovo vyhrali, niet pochýb, no svoju pasáž mimo DMS si struhol Dame, ktorý svojou metaforickou lyrikou dokázal, že aj ako sólo má v hudbe čo povedať. Spojenie týchto troch mien s emotívnou melodickou linkou od Petra Panna predurčuje túto skladbu na hit, o čom svedčí okamžité umiestnenie v trendoch.

„S Petrom Pannom sme sa poznali už dlhšie, nakoľko som uňho v štúdiu nahrával môj prvý singel Šťastie. Keďže si ho ako človeka, umelca a producenta na našej scéne veľmi vážim a obdivujem jeho tvorbu, bol som rád keď ma oslovil na svoj nový album 33. Najskôr som počul hudbu, ktorá má ihneď zaujala, takže melódiu som mal v hlave od prvého momentu, následne sme tvorili text. Každý si svoju časť napísal sám, ale tému a pointu skladby sme cítili rovnako. Song ma pre mňa hlbší význam a verím že každý, kto si ho vypočuje, pochopí. Tiež sa teším z toho, že som na tejto spolupráci so Slipom a Damem, bolo mi cťou a verím, že ešte bude príležitosť spolupracovať,“ hovorí o spolupráci Martin Cisár.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach