Europa 2 - Maxximum muziky

Na novom songu sa podieľali fanúšikovia a ani o tom nevedeli. Takto znie novinka TV od Billie Eilish!

Talentovaná Billie Eilish predstavila novú skladbu TV, v ktorej cítiť jej, už známy, rukopis. Ide o melancholickú pieseň, v ktorej spieva o tom, že nemá chuť sa s nikým rozprávať, len pozerať telku. Zároveň hovorí o tom, ako ľudia zvyknú strácať priateľov po tom, ako sa zamilujú.

V závere novinky, na ktorej spolupracovala so svojim bratom FINNEASOM, počuješ plynulý prechod zo štúdiovej verzie na koncertnú. So speváčkou spievajú tisíce fanúšikov, ktorí boli na jej koncerte v Manchesteri. Avšak ani jeden z nich netušil, že sa ich zborový spev ocitne na štúdiovej verzii.

Billie to mala parádne vymyslené, v celej hale boli umiestnené nahrávacie zariadenia, priznala pre BBC Radio 1. Fanúšikom priznala, že má novú pieseň, ktorú im zaspieva, no chce, aby spievali spolu s ňou. Nikto však nevedel, aký bol jej pravý zámer. Vypočuj si skvelú pieseň, ku koncu budeš mať zimomriavky!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Toto však nie je jediná skladba, ktorú Billie len tak znenazdajky vydala. Svojich priaznivcov potešila hneď dvojitou dávkou novej hudby. Okrem spomínanej skladby TV vydala aj pieseň The 30th. Vypočuj si aj túto a vyber si svojho favorita!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach