Europa 2 - Maxximum muziky

Tomi Popovič a Monika Bagárová spievajú v songu Karma o toxickom vzťahu medzi mužom a ženou

Tomi Popovič len nedávno hudobne produkoval pre Moniku jej emotívnu skladbu Vysněná, ktorú napísala pre svoju dcérku Ruminku. Tentokrát sa dvojica dala dokopy aj v duete, ktorý textovo opisuje, aké sú toxické vzťahy nebezpečné. V skladbe Karma si zahral aj obľúbený párik z Love Islandu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

To, že spolupráca medzi dvoma perfektnými hudobníkmi prináša zlato, sme sa mohli dozvedieť už pri tracku predošlej spomínanej spolupráci. Skladba obehla internet a vizuál k tejto skladbe má už skoro 2 milióny videní. Pokračovania tejto výbornej spolupráce sme sa dočkali pri novinke Karma, v ktorej sa konečne predstavil aj autor hudby Tomi.

Text skladby dotvára aj príbeh videoklipu, v ktorom si strihli rolu Gabriela Gašparová a Petr Havránek, ktorých môžeme poznať z relácie Love Island!

„Idea o spolupráci s Monikou Bagárovou vznikla už dávnejšie, pričom nám COVID prerušil nápady o produkcii. Song Karma je podľa skutočnej udalosti, pričom rozpráva o toxickom vzťahu medzi mužom a ženou. Rozoberá taktiež formu nevery a rozpráva tiež o citovom vydieraní a šikane, čo je veľmi dôležitá téma pre túto dobu, aby sa ľudia nebáli pohnúť vpred a neostávali v takomto nezdravom prostredí. Veríme, že sa vám song bude páčiť a môžete sa tešiť určite na ďalšie duety,“ hovorí spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach