Europa 2 - Maxximum muziky

Novinka 2 Be Loved (Am I Ready) je fakt pecka. Pozri sa, ako ju Lizzo zaspievala naživo!

Lizzo je nielen skvelá speváčka a raperka, ešte z nej aj srší neskutočná energia! Jej nový album Special skvele uviedol virálny hit About Damn Time. Skladby inšpirované hlavne disco hudbou sedemdesiatok a synthpopom osemdesiatok boli a vlastne stále sú plné internetu.

Výborná platňa, na ktorej spolupracovali Mark Ronson, Benny Blanco či producent Max Martin, ktorý má za sebou spolupráce s Coldplay, Katy Perry a Maroon 5, sa dočkala oslavných recenzií a slov chvály od kolegov neprehliadnuteľnej speváčky. Harry Styles pozval Lizzo na pódium počas vystúpenia na festivale Coachella, aby spolu zahrali slávny disco hit I Will Survive. Jej talent je nepopierateľný, časopis Billboard ju zaradil medzi najväčších favoritov na víťazstvo v budúcom ročníku cien Grammy.

Pred niekoľkými dňami sa druhým oficiálnym singlom stala skladba 2 Be Loved (Am I Ready). Pieseň podobne ako About Damn Time pulzuje tanečným retro beatom. Klip k nej poňala táto dáma ako minifilm, ktorý nadväzuje na príbeh z videa k jej prvému veľkému hitu Truth Hurts z roku 2017.

Lizzo vystúpila aj na tohtoročných VMAs, kde novinku predviedla naživo – sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip k novinke:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach