Europa 2 - Maxximum muziky

Lewis Capaldi hovoril, že je príliš lenivý na tvorbu novej hudby. Teraz dobýja rebríčky s novinkou Forget Me

Škótsky spevák Lewis Capaldi sa vyzliekol do boxeriek! Nie však len tak, obnažil sa vo videoklipe, ktorý natočil k novej piesni Forget Me. Ide o prvú pieseň po takmer troch rokoch.

Ako je to už u tohto 25-ročného speváka a skladateľa zvykom, ani tento raz si nezostal nič dlžný. V novinke spieva o tom, ako sa stále drží predošlého vzťahu a taktiež hovorí, že nechce vedieť, aké to je, keď na neho dotyčná zabudne. Pozri si klip, ktorý absolútne neodráža pointu skladby!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V roku 2019 si získal milióny sŕdc vďaka jeho zamatovému hlasu, ktorý vynikol v emotívnej skladbe Someone You Loved. Úspech nezožal len u fanúšikov, ale aj u hudobných kritikov, pretože v rámci odovzdávania cien Grammy s ňou bol nominovaný v kategórii Najlepšia pieseň roka.

Mohlo by sa zdať, že po tom, ako sa mu začalo dariť a dostal sa do popredia, sa mu tento pobyt na hudobnej scéne zapáči, no opak sa stal pravdou. Spevák sa takmer na tri roky odmlčal. Pred mesiacom dokonca vyhlásil, že je príliš lenivý na to, aby pracoval na novom albume, uvádza ladbible.com.

Keď pred viac ako mesiacom vystúpil na Latitude festivale, fanúšikom povedal: „Musím vám oznámiť, že pre vás nemám žiadnu novú hudbu. V minulosti som odriekol pár koncertov, aby som sa venoval tvorbe nového albumu, ale pravda je taká, že som fakt lenivý.“

Očividne však niečo v zálohe má, keď vydal toto a my sa už nevieme dočkať ďalších skladieb. Si na tom rovnako?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach