Europa 2 - Maxximum muziky

Daj si do drinku ľad a vychilluj sa, odkazujú Matěj Vávra a Dominika Mirgová v spoločnej skladbe

Spevák a producent Matěj Vávra prináša nový videoklip s názvom Led, na ktorom hosťuje slovenská speváčka Dominika Mirgová. Novinku nájdeš aj na spevákovom debutovom albume Mezi Černou a Bílou. Pieseň má za cieľ naladiť odľahčenú atmosféru všetkým, ktorí sa denne ocitajú v kolotoči zaneprázdneného života.

„Všetci poznáme ten pocit, keď sa za niečím naháňame a občas sa jednoducho potrebujeme uvoľniť a nechať všetko tak. Verím, že aj ľuďom sa tento počin bude páčiť, vychillujú sa s nami a prídu na iné myšlienky,“ hovorí Matěj. Klip sa nesie v príjemnom uvoľnenom duchu a téma songu je, jednoducho nič neriešiť, vypnúť a ako hovoria slová v pesničke: „Do drinku dát si led.“

https://www.youtube.com/watch?v=OHlhDcEG1qI

Matěj pripravuje debutový album

Na prvom albume nájdeš široký playlist piesní, ktoré vypovedajú o jeho pohľade na život a o tom, čo prežíval v uplynulých rokoch. Každý si nájde to svoje, hlavne poslucháči popu, R&B či rocku.

„Minulý rok som Dominike produkoval song s názvom Odznova a počas toho, ako sme na tom pracovali, len tak medzi rečou spomenula, že by sme mohli vydať niečo aj spoločne. Ja na to, že práve robím aj na svojom albume a bol by som veľmi rád, keby tam hosťovala,“ vysvetľuje Matěj a s úsmevom dodáva: „No a je to vonku!“

„Pesnička sa mi veľmi páči, točenie dopadlo super. Matěj je veľmi talentovaný a kreatívny človek a ja rada pracujem s takými ľuďmi. Teším sa na výsledok. Je to osviežujúca skladba s nádychom leta a ja dúfam, že si ju ľudia obľúbia,“ povedala o skladbe Dominika Mirgová.

Matěj aktuálne pracuje na ďalších videoklipoch, ktoré plánuje postupne zverejňovať. Celý album Mezi Černou a Bílou si môžete vypočuť na všetkých streamovacích platformách ako Spotify, Apple Music, iTunes a Deezer.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach