Europa 2 - Maxximum muziky

Tove Lo vydala piaty štúdiový album, ktorý ťa rozplače, roztancuje a pri niektorých songoch budeš mať vraj aj chuť na sex!

33-ročná švédska speváčka Tove Lo vydala nový, v poradí už piaty, štúdiový album Dirt Femme, ktorý rieši tému ženskosti. Album vychádza po tom, ako naň speváčka láka novými skladbami 2 Die 4, True Romance, No One Dies From Love či How Long.

Tove Lo vlastným menom Ebba Tove Elsa Nilsson vie, že byť ženou môže byť občas bolestivé či chaotické. Speváčka odmieta zostať v akejsi klietke a rozhodla sa „zašpiniť sa,“ píše portál yahoo.com.

Súbežne s celým albumom speváčka vydala aj nový videoklip k skladbe Grapefruit. V novinke sa venuje poruche príjmu potravy, ktorou trpela ako tínedžerka.

„Dirt Femme je dramatický, filmový, veľmi emocionálny a sexi. Celý je o mne a o mojom vzťahu k mojej ženskosti, o mojom tele, mojich strachoch, ale aj o snoch,“ hovorí. Zároveň povedala, že piesne si navzájom protirečia a niektoré z nich ťa určite rozrušia, prinútia ťa tancovať, plakať či sexovať. „Je to veľmi osobné, takže sa to nedá opísať len pár jednoduchými slovami,“ napísala na svoj Instagram.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Započúvaj sa do jej nových skladieb naplno, v každej nájdeš posolstvo, ktoré ti môže pomôcť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach