Europa 2 - Maxximum muziky

Shakira sa trápi a má zlomené srdce. Svoje pocity odhalila v novej piesni Monotonía

Shakira podala emotívnu výpoveď o poslednom vzťahu, ktorý nechal jej srdce úplne rozpoltené. V songu Monotonía, na ktorom debutovo spolupracovala s Ozunom, spieva o láske, ktorá spočiatku vyzerala priam dokonalo, no končí v slzách.

Klip piesne sleduje Shakiru, ako doslova nesie svoje srdce na dlani po tom, čo ho jej ex odpáli priamo z hrude. Blúdi s ním ulicami, až ho nakoniec podá Ozunovi, vloží ho do boxu a ten ho opatrne odloží do bezpečia.

Monotonía prichádza po songu Te Felicito, ktorý naspievala s Rauwom Alejandrom. Speváčka v ňom oslovuje svojho milého a gratuluje mu k jeho hviezdnemu výkonu, vďaka čomu uverila, že ju naozaj miluje. Song sa tiež dostal na vrchol rebríčka Latin Airplay.

Obe piesne sa zaoberajú tou istou láskou a následným rozchodom Shakiry a jej dlhoročného partnera Gerarda Piquého, s ktorým má dve deti. Toto obdobie je pre ňu najťažším v živote, priznala to v rozhovore s Elle, kde hovorí aj o tom, ako sa to celé snažila vstrebať. „Áno, je ťažké o tom rozprávať. Najmä preto, že si tým stále prechádzam a pretože ma verejnosť sleduje. Taktiež preto, že naše odlúčenie nie je ako obyčajné odlúčenie. Nie je to ťažké len pre mňa, ale aj pre moje deti. Neuveriteľne ťažké.“

Vypočuj si túto novinku a sleduj aj klip, ktorý ti rozpovie príbeh!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach