Europa 2 - Maxximum muziky

Taylor Swift prichádza s dlho očakávaným albumom Midnight

Fantastická Taylor Swift potešila fanúšikov albumom Midnight, ktorého sme sa už nevedeli dočkať! Ide o desiaty štúdiový album, ktorý prišiel dva roky po vydaní albumov Evermore.

Ani zďaleka to už nie je tá Taylor, ktorá spievala najmä country piesne. Pred vydaním albumu nikto ani len netušil, ako bude znieť, pretože speváčka z neho nevydala ani jednu „ukážkovú“ skladbu, jednoducho ho vydala celý naraz!

Nachádza sa na ňom 13 singlov a len jedna spolupráca. Na skladbe Snow On the Beach spolupracovala so skvelou Lanou Del Rey. Doposiaľ si určite ani len netušil, že budeš potrebovať, aby sa tieto dve hudobne spojili – je to doslova umelecký zážitok!

Taylor na albume spolupracovala s Jackom Antonoffom a ako ona povedala, ide o ich prvú spoluprácu, ktorá sa však vyplatila a vyšla na výbornú. Piesne nahrávali každý deň do neskorých nočných hodín. Bádali v starých myšlienkach a v polnočnej minulosti, napísala na svoj Instagram.

Midnight je podľa nej kolážou intenzity, vrcholov a pádov. Život môže byť tmavý, hviezdny, zamračený, strašidelný, elektrizujúci, horúci, studený, romantický či osamelý, presne ako nový album, povedala o ňom. A taký skutočne je, nájdeš na ňom všetko!

https://open.spotify.com/album/151w1FgRZfnKZA9FEcg9Z3

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach