Europa 2 - Maxximum muziky

ADONXS je hviezda svetového rázu! Neuveríš, čím pokrstil svoj album

Minuloročný víťaz Česko-Slovenskej SuperStar Adam Pavlovčin nezaháľal a za rok stihol vydať svoj debutový album, nakrútiť videoklipy a dokonca aj odštartovať svoje prvé turné. Mladý talent s neskutočným hlasom si už počas účinkovania v súťaži získal srdcia mnohých. Svojim fanúšikom a priaznivcom predstavil s príchodom nového albumu aj nové meno, pod ktorým plánoval vystupovať, a tak sa z Adama Pavlovčina stal ADONXS.

Debutový album, ktorý nazval Age of Adonxs, predstavil len pred pár dňami a nájdeš na ňom 10 skladieb, vrátane rádiových hitov Moving On, Game a romantickej balady Cold Summer. Pred pár dňami odštartoval aj svoje česko-slovenské turné, ktoré začalo v Trenčíne. V sobotu, 19. novembra sa predstavil v Majestic Music Clube v Bratislave.

Koncert sa konal v neveľkom hudobnom bare, ktorý ale praskal vo švíkoch. Predskokankou večera bola mladá energická speváčka z Prahy Michaela, ktorá vystupuje ako Maella. Divákov zabavila skladbami z vlastnej dielne a všetkých navnadila na príchod hlavnej hviezdy večera, ADONXSa.

​Fenomenálny spevák otvoril koncert s už spomínanou piesňou Moving On, ku ktorej vydal aj videoklip. Už pri prvých tónoch roztancoval celé publikum a naznačil, v akom tóne sa bude celá šou niesť. Adam nesklamal, nielenže predviedol svoj očarujúci hlas, z ktorého stáli chlpy, ukázal aj to, že je skvelým tanečníkom. Dokonca si pomedzi piesne vymenil aj outfity a ukázal tak aj skvelý módny vkus.

Počas koncertu sa konal aj krst spomínaného albumu. Nechýbali bublinky, no to nebolo všetko. Samotný spevák prezradil, že mnoho ľudí sa ho pýtalo, ako plánuje pokrstiť svoj debutový album a keďže chcel, aby to bolo niečo netradičné, zvolil lak na nechty.

V publiku nechýbali bývalí SuperStaristi ako Diana Kovaľová, Emma Drobná či hlas zo zákulisia Bruno Ciberej. Okrem autorských textov zazneli aj covery skladieb Hold Back the River a Skin. Vyše hodinový koncert sa niesol v znamení svetovej šou. Adam je jednoducho hviezda!

​​https://www.instagram.com/p/CjGQh2FqEy0/

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach