Europa 2 - Maxximum muziky

Slovenský DJ Philipee prichádza s ďalšou peckou!

Slovenský DJ a producent Philipee nedávno vydal svoj debutový album Dreamer, ktorý obsahuje jeho najznámejšie rádio single Save me feat. Martin Císar či Feelin Good s Milanom Lieskovskym.

Bratislavský producent aktuálne ohlasuje skladbu s talentovaným spevákom a songwriterom Dani Slovakom, ktorého výrazná výnimočná farba hlasu zaznela napríklad v úspešnej rádio skladbe Freedom od Marka Danna.

Melodická pieseň Back to you, ktorá je v žánri chill house, vznikla v roku 2021, kedy Philipee poslal demo Danimu. Skladba sadla až tak, že k nej napísal svoj vlastný príbeh. Nasledovalo nahrávanie v domácom štúdiu a spoločné dolaďovanie k vzájomnej spokojnosti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skladba bola pol roka odložená a pripravená k vydaniu albumu, medzičasom však stihla získať 3.miesto v hudobnej demo súťaži vydavateľstva producenta Sama Feldta – Heartfeldt records.

Obsahuje typický Philipee-ho tvorivý rukopis – euforické melódie klavíru, slákov a tanečný rozbeh v refrénoch. Téma tejto piesne je melancholická a text popisuje snahu uniknúť preč od bolesti zo zlomeného srdca. Producent sa pri tvorbe inšpiroval zahraničnými producentmi melodickej tanečnej hudby ako Joel Corry, Sigala či M-22.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach