Europa 2 - Maxximum muziky

Majú k sebe blízko: Monika Bagárová a Ben Cristovao sú po rokoch opäť bok po boku

Mohlo by sa zdať, že je medzi nimi niečo viac. Skutočnosť je však taká, že sa Monika Bagárová a Ben Cristovaospojili, aby vytvorili spoločný duet ktorý nesie príznačný názov Něco víc.

Hudbu k novinke pripravil producent albumu Tomi Popovič a text písal Ben Cristovao priamo v štúdiu počas nahrávania. „Ben priniesol iný pohľad a možnosti práce, čo bolo veľmi inšpiratívne. Po rokoch sme spolupracovali a bolo to veľmi pekné,“ povedala Monika Bagárová. Zároveň si uvedomuje, že nastal ten čas, kedy dvojica nahrala skladbu, nakrútila videoklip a zároveň sú priatelia. Ani jeden z nich pritom nečakal, akú radosť to vyvolá fanúšikov, keď zverejnia fotografie zo štúdia.

Očakávaný videoklip sa natáčal začiatkom decembra v Brne. Diváci uvidia zábery z dievčenskej aj chlapčenskej hotelovej izby a spoločnej zábavy na bowlingu. Za videoklipom stojí Dominik Hungr a Monikin stály tím. „Bolo to o to príjemnejšie, že sme sa všetci poznali a mohli sme byť o to uvoľnenejší,“ prezradila speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Album Silnější vyšiel 10. decembra 2022 a obsahuje 13 skladieb vrátane aktuálnej novinky Něco víc s Benom Cristovao, skladby Vysněná, venovanej Monikinej dcére Rumii a Karma, ktorú speváčka naspievala s Tomim Popovičom. Medzi ďalšími hosťami albumu sú Kali, P.A.T., Nina a Natalii & Michael.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach