Europa 2 - Maxximum muziky

Majself v otvorenej spovedi: Nový song Hviezdy venoval svojmu 11-ročnému synovi

Majself štartuje nový rok skladbou, ktorá je ďalšou v poradí z očakávaného albumu. Ten avízoval už minulý rok a dočkáme sa ho už tento marec. V novinke Hviezdy posiela silný odkaz svojmu synovi, ktorý si ho má nájsť nielen v budúcnosti, ale kedykoľvek bude potrebovať. Vo videoklipe použil režisér Pierre Lexis 3D vizualizáciu, ktorá celý vizuál preniesla do atmosférického priestoru.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

So skladbami Cítim, Zrkadlá či Na dne odštartoval Majself predstavenie tracklistu z nového pripravovaného albumu, ktoré postupne servíruje fanúšikom. Ako je u neho zvykom, skladby obsahujú silný odkaz, ktorý podčiarkuje špecifickými vizuálmi.

​Nie je to inak ani pri jeho novinke Hviezdy, kde režisér použil efekt unreal engine pripomínajúci 3D animácie, ktoré sa využívajú v prepracovaných online hrách. Okrem použitých efektov sú v klipe lokácie z rakúskej či slovenskej prírody. O hudobnú produkciu sa postaral opäť jeho dvorný producent Fillipian, v hlavnej úlohe sa predstavil jeho vlastný syn, len 11-ročný Nikolas.

„Skladbu, ale aj samotný videoklip, som venoval svojmu synovi Nikolasovi, pretože chcem, aby sa v živote vracal práve k tejto skladbe. Toto je odkaz, skladba, ktorá je pre neho a keď bude starší, tak verím, že sa k nej bude vracať . Ale je to aj pre všetkých tých, ktorí veria v svoje sny a idú si za nimi. Lebo keď veríš svojim snom, máš všetko otvorené, pozeráš sa vpred a ideš si za svojimi hviezdami. Moje vpred bol, a je, môj syn Nikolas, ktorý je mojím splneným snom a v klipe symbolizuje tie moje hviezdy, ktoré ma posúvajú dopredu a odtrhávajú ma od vnímania tých zlých udalostí,“ vysvetľuje symboliku a význam novinky raper.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach