Europa 2 - Maxximum muziky

Ex SuperStaristka Diana Kovaľová predstavila nové umelecké meno i debutový singel

V roku 2020 sa v česko-slovenskej verzii talentovej súťaže SuperStar Diana Kovaľová nepochybne vryla do pamäti mnohých fanúšikov. Vtedy ešte len pätnásťročná blondínka a strieborná finalistka s neskutočným hlasom a obrovským talentom neustále prekvapovala porotu aj divákov a mnoho z nich bolo sklamaných, že skončila na tesnom druhom mieste.

Dnes, po takmer troch rokoch, vydáva svoj debutový singel Self-destructive Habit aj s videoklipom. Taktiež predstavila svoje umelecké meno DIANAH KAY a dokazuje, že počas obdobia v ústraní tvrdo pracovala na svojej vlastnej tvorbe. Výsledkom je singel, za ktorý by sa rozhodne nehanbili ani medzinárodné hviezdy. Zároveň s anglickou vznikla aj verzia slovenská, ktorá nesie názov Sebadeštruktívny návyk.

https://www.youtube.com/watch?v=nIG01LoXi6U

Ako prvá vznikla anglická verzia. „Bola som zmätená zo vzťahu s priateľom, s ktorým som sa naposledy videla pred dvoma rokmi. Chcela som, aby sme zostali len kamaráti, ale on cítil niečo viac. Keď sme sa lúčili v objatí, tak som vzhľadom na okolnosti vedela, že sa už možno nikdy neuvidíme. Obaja sme sa vtedy rozplakali a nepovedali ani slovo,“ vysvetľuje speváčka význam piesne.

„Postupne sme začali strácať kontakt a keď som neskôr videla jeho fotku s novou priateľkou na Instagrame, naše role sa vymenili a teraz som to bola ja, ktorá trpela. Všetko mi ho začalo pripomínať a držala som to v sebe až do momentu, kým som nenapísala túto pieseň,“ dodáva.

Aj napriek tomu, že Diana vyrastala v španielskej Malage, vždy sa tešila na Slovensko, kde má aj svoju rodinu. Každú návštevu u príbuzných sa snažila čo najviac predĺžiť a nedávno sa zo Španielska presťahovala do Bratislavy. Preto sa rozhodla, že by jej debut nemal byť len anglický, ale preložila celý text aj s jeho pôvodným významom do slovenčiny. V Bratislave tiež natočila videoklip, ktorého tvorby sa ujala osvedčená produkcia slovenskej scény Illuminate v réžii Martina Mika.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach