Europa 2 - Maxximum muziky

Beyoncé oznámila svetové turné

Queen B je späť a po siedmich rokoch opäť vyrazí na svetové turné! Tento raz bude sprevádzať jej najnovší album Renaissance, ktorý zožal obrovský úspech. Pieseň Cuff It, ktorá sa taktiež nachádza na albume, si získala obrovskú popularitu najmä na sociálnych sieťach. Na Instagrame a TikToku na ňu vznikli mnohé videá a už pár týždňov si ju môžeš užívať aj z nášho éteru.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Beyoncé odštartuje veľkolepú šou na európskom kontinente, a to už 10 mája tohto roka vo Švédsku. Na Slovensko síce nezavíta a prekvapivo nevystúpi ani v pražskej O2 Aréne, no jej koncert si fanúšikovia budú môcť užiť vo Varšave 27. júna. Ak sa chceš na jej turné dostať, budeš musieť byť v strehu, očakáva sa, že po jej lístkoch sa zapráši v rekordne krátkom čase, pretože toto bude jej prvé svetové turné od roku 2016.

Nedávno sme ťa informovali o tom, že po štyroch rokoch sa opäť objavila na pódiu. Vystúpila na otvorení prestížneho hotela v Dubaji a za jedno vystúpenie dostala zaplatených neuveriteľných 24 miliónov dolárov.

Za toto vystúpenie však čelila kritike. Fanúšikom, ako aj hudobným kritikom, vadila krajina, v ktorej vystúpila, pretože v nepodporuje homosexualitu a je v nej zakázaná zmena pohlavia. Kritici uviedli, že toto vystúpenie je v rozpore s posolstvom jej posledného albumu, ktorý oslavuje černošskú i queer komunitu, informuje portál bbc.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach