Europa 2 - Maxximum muziky

Linkin Park vydali zabudnutú pieseň, ktorú naspieval ešte zosnulý Chester Bennington

Linkin Park potešili všetkých fanúšikov: Vydali stratenú pieseň, ktorú trefne pomenovali Lost, čo znamená stretaný.„Nájsť ju, bolo ako objaviť obľúbenú fotku, na ktorú ste dávno zabudli,“ povedal Mike Shinoda.

„Fanúšikovia nám často písali, aby sme vydali niečo s Chesterovým hlasom. Som nadšený, že sme to mohli urobiť týmto špeciálnym spôsobom,“ pokračoval. Zabudnutú nahrávku našli v štúdiovom archíve, ktorý kapela skúmala, aby dala dokopy raritný materiál na výročnú reedíciu druhej platne Meteora. Spomínaná reedícia k dvadsiatim narodeninám albumu Meteora vyjde už v apríli ako limitovaný Super Deluxe Box Set a tiež ako 3CD.

Pozostalí členovia skupiny sa k nedokončenému záznamu vrátili, dopracovali ho a teraz pieseň vydali ako plnohodnotný singel. Skladba sa ihneď vyhupla na predné miesta najpočúvanejších nahrávok na streamingových platformách ako Spotify alebo YouTube.

Videoklip, ktorý Lost propaguje, využíva grafiku v štýle japonského animé a vznikol z útržkov najrôznejších záznamov z archívu kapely a známych klipov. Dokázali by ste identifikovať jednotlivé originálne zábery tak, ako sa o to pokúšajú napríklad užívatelia na TikToku?

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach