Europa 2 - Maxximum muziky

Vyhraj filmový balíček a dva lístky do kina na film AFTER: Puto v hodnote 100 €!

Po roku majú všetky milovníčky a milovníci romantických ság opäť dôvod na radosť. Koncom prázdnin totiž príde do slovenských kín očakávaný štvrtý diel ságy After. V novinke s názvom After: Puto by mal vzťah Tessy a Hardina vstúpiť do veľkého finále. Ostanú spolu alebo sa ich cesty navždy rozídu?

Fenomén s názvom After sa zrodil na internete, kde autorka Anna Todd začala písať príbeh lásky nevinnej Tessy a „zlého chlapca“ Hardina. Štvrtá filmová kapitola s názvom After: Puto zavedie Tessu (Josephine Langford) a Hardina (Hero Fiennes Tiffin) na životnú križovatku, na ktorej sa každý z nich vydáva vlastnou cestou. Mali si byť súdení, ale Hardinove nálady sú príliš nevyspytateľné a Tessa túži po svojom vlastnom šťastí.

Obidvaja sa zmenili. Z plachej Tessy je dnes sebavedomá mladá žena a ani Hardin už nie je ten cynický, nemilosrdný chlapec, do ktorého sa kedysi zamilovala. Bude mať ich búrlivá, nespútaná a nekonečná láska z minulosti niekedy aj budúcnosť? Ich vzťah má teraz poslednú šancu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Deň, na ktorý všetci „afteholici“ a „afterholičky“ netrpezlivo čakajú, je už blízko. After: Puto príde do slovenských kín 25. augusta 2022.

A ty môžeš vyhrať filmový balíček a dva lístky do kina na film AFTER: Puto v hodnote 100 €!

Choď na náš Facebook a každý deň sa zapoj do súťaže. Ak tvoj koment naši moderátori vyberú, užiješ si nielen tento perfektný film, ale ťa potešíme aj perfektným filmovým balíčkom.

​Držíme palce!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pravidlá súťaže
Ochrana osobných údajov

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach