Europa 2 - Maxximum muziky

Illuminate si vybralo svoju ženskú hviezdu: Je ňou ALYA, ktorá ťa dostane!

Minulý rok ILLUMINATE ohlásilo projekt Hľadáme práve teba, v ktorého hlavným odkazom bolo poslať aspoň 30 sekundovú nahrávku so spevom, aj na základe ktorej si do tímu vybrali nového interpreta.

Víťazkou projektu sa stala mladá a talentovaná interpretka ALYA, ktorej tvorbu si môžeš vypočuť práve teraz! Úplne nová chytľavá novinka a súčasne prvá skladba Máš Ma vychádza rovno aj s videoklipom, ktorého režisérom je Martin Miko z Illuminate.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Umelecké meno ALYA má hebrejský a arabský pôvod. V preklade znamená: nebeská, z nebies, alebo povzniesť sa.

„Idea piesne Máš Ma spočíva v hre, ktorú sme sa hrávali ako deti s lupeňmi kvetov. Pri ich vytrhávaní sme sa pýtali otázku: „Má ma rád? Nemá ma rád?‘ Túto otázku sa však s pribúdajúcim vekom akosi pýtať neprestávame, najmä v dobe moderných technológii a sociálnych sietí, kedy sa mnohokrát len domnievame, ako nás druhá strana skutočne vníma, a práve tomuto pocitu neistoty a frustrácie som sa rozhodla venovať túto skladbu,“ uviedla speváčka.

„V Illuminate pilne pracujeme na ďalších skladbách a projektoch, z ktorých mám obrovskú radosť. Mojím jediným prianím je túto radosť posunúť a zdieľať aj s ostatnými, preto dúfam, že sa mi to s Máš Ma, ale aj so skladbami, ktoré budú po nej nasledovať, podarí,“ uzatvára.

Projekt, ktorého myšlienkou bolo odštartovanie hudobnej kariéry pre vybraného uchádzača odštartovala v júni 2022. Okrem spolupráce s producentom Maxom Miklošom, získava víťaz radu profesionálnych videoklipov, mediálnu podporu vďaka rádiu Europa 2 a Startitup, kompletný digitálny servis a exkluzívnu zmluvu s ILLUMINATE.

Novinku odpremiérujeme naživo v našom éteri už dnes po 16-stej, tak si nás nalaď a vychutnaj si skladbu Máš Ma z rádia Europa 2.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach