Europa 2 - Maxximum muziky

Trpel depresiami! Eda Sheerana zlomila diagnóza jeho manželky

Obľúbený spevák Ed Sheeran oznámil vydanie nového albumu. Oznámenie o jeho vydaní sprevádza spevákove srdcervúce priznanie. Ed sa na Instagrame podelil s fanúšikmi o tom, že minulý rok trpel depresiami, pretože jeho žene Cherry bol počas druhého tehotenstva diagnostikovaný nádor. Aj napriek tomu, že spevák v poste priznal, že na novom albume, ktorý sa bude volať Substract a vyjde už 5. mája, pracoval už 10 rokov, začiatkom roka 2022 ho séria životných udalostí donútila všetko prehodnotiť.

Spevák mal zrejme na mysli manželkin zdravotný stav a ako on sám povedal, toto mu zmenilo jeho psychické zdravie, ale i to, ako vníma hudbu. Na Instagrame priznal, že písanie songov je jeho terapiou a dal na papier všetko, čo mu prešlo hlavou. Tak zmazal desaťročnú prácu a nahradil ju jeho najtemnejšími myšlienkami.

Spevák píše, že manželka mu oznámila, že má nádor počas toho, ako bola tehotná s ich druhým dieťatkom a že liečba nie je možná do kým neporodí. Ako je na tom zdravotne v súčasnosti, neuviedol.

„Po prvý raz som sa nesnažil vytvoriť album, ktorý sa bude páčiť ľuďom. Vydávam album, ktorý je pravdivý, úprimný a odzrkadľuje to, kde sa vo svojom živote nachádzam,“ uviedol v závere.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach