Europa 2 - Maxximum muziky

Leto sa začína s festivalom Sea Star! Poznáme kompletný line-up piateho ročníka

Sea Star Festival, druhý najnavštevovanejší chorvátsky festival, má kompletný line-up! Od 19. do 20. mája sa úchvatné pláže lagúny Stella Maris a krištáľovo čisté Jadranské more opäť stanú nezabudnuteľnou kulisou pre prelomový piaty ročník festivalu!

EXIT tím, ktorý stojí za organizáciou tohto festivalu, potvrdil pozoruhodný line-up na čele s legendárnymi The Prodigy, multiplatinovým hitmakerom Robinom Schulzom a kopou medzinárodných a regionálnych hviezd, medzi nimi nechýba ani Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester a mnoho ďalších! Vzhľadom na obrovský záujem z celej Európy, sú už dve tretiny vstupeniek predané.

​Sea Star festival je súčasťou rodiny festivalov EXIT a minulý rok sa konal po prvý raz po dvojročnej pauze. Od svojho vzniku v roku 2017 sa na festivale predstavilo viac ako 100 medzinárodných a regionálnych interpretov, vrátane hviezd ako Wu-Tang Clan, Cypress Hill, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Sven Vath, Hurts, Paul van Dyk, Ofenbach a mnoho ďalších.

Piaty ročník Sea Star, ktorý zaháji festivalovú a letnú sezónu, privezie 19. a 20. mája do Stella Maris Resortu Plava Laguna v Umagu super silný line-up a koncerty prebehnú na štyroch scénach – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves a Silent Octopus.

Piatok 19. mája

Piatkový program vedie jeden z najväčších svetových hitmakerov Robin Schulz spolu s Mahmutom Orhanom, trapové stars Senidah a Hiljson Mandela, skvelé b2b sety, počas ktorých sa predstaví Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe a Tim Urbanya & Alessio, potom aj Joker Out, Nika Turković, Dzipsii a Vanillaz a program Electric Waves stage vedie Ilija Rudman.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sobota 20. mája

V sobotu sa na hlavnom festivalovom pódiu Tesla Main Stage predstavia elektro-punkoví velikáni The Prodigy, vychádzajúca techno hviezda Indira Paganotto, najlepší z regionálneho trapu – Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot a RNB Confusion Sound System, a tiež line-up Electric Waves na čele s Ianom F a Marcelom.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Leto začína so Sea Star Festivalom!

Tohtoročný Sea Star festival opäť zaháji festivalovú a letnú sezónu na chorvátskom pobreží! Koná sa v meste Umag, najzápadnejšom meste chorvátskeho pobrežia so stredomorským podnebím a úzkymi kľukatými uličkami, ktoré je jednou z najznámejších turistických destinácií na Istrii. Od slovinských hraníc je vzdialený iba 12 km a od talianskych 35 km.

Festival sa koná v krásnom letovisku Stella Maris v chorvátskom Umagu a jeho kapacita je približne 20 – 25 tisíc návštevníkov. Dve hlavné scény, Tesla Stage a Nautilus Arena, umiestnené vo vnútri štadiónu ATP, patria k technicky najvyspelejším v tejto časti Európy, pretože ich prevádzkuje produkčný tím, ktorý má na starosti svetoznámu EXIT Dance Arenu.

Sea Star Festival 2023 sa uskutoční za podpory Chorvátskeho turistického združenia, Istrijskej župy, mesta Umag, Turistického združenia mesta Umag, Turistického združenia Istrijskej župy a Plava Laguna.

Ak si si práve povedal: „Tu musím byť!,“ máme pre teba skvelé správy. Počas budúceho týždňa hráme každý deň o dve vstupenky, tak „NASTAV UŠI“ a počúvaj Europu 2!

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach